Facebook Pixel
Prijava
Prijava
logo

mali SVET - ekipa

Ekipa
Ekipa mali SVET je sestavljena iz mladih strokovnjakov z različnih področij medicine in strokovnjakov s področja tehnologije. Naš cilj je, da mladim mamicam s skupnimi močmi omogočimo učenje in informiranje o strokovnih vsebinah na modern in dostopen način.
Člani
Jure Kocman
Vodi ekipo
Sem zdravnik in ekonomist, ki uživa v učenju, spoznavanju novih stvari in razvijanju idej. Po uspešnem zaključku obeh fakultet sem eno leto izkušnje nabiral v mednarodni svetovalni firmi na različnih zdravstvenih projektih širom Evrope. Kmalu sem ugotovil, da se najbolje počutim, ko lahko združim vsa moja znanja in tako sem začel razvijati različne spletne platforme, ki učijo in pomagajo ljudem na področju zdravja. Večino časa tako namenim projektom in vsem uporabnikom naših programov, ob tem pa me spremljata mali kosmatinec Oli in najina šefica Anja.
ambiciozen, komunikativen, poln idej
Iva Jurov
Ureja programe
Sem zdravnica in asistentka na Fakulteti za šport, kjer delam kot strokovna sodelavka v fiziološkem laboratoriju. Opravljam testiranja vrhunskih in rekreativnih športnikov. Moje področje dela so športna medicina, energijski metabolizem, prehrana, vzdržljivost in zmogljivost. Veliko prostega časa namenjam kulinariki in vinu. Šport predstavlja pomemben del mojega življenja tako profesionalno kot v smislu socialnega življenja in življenjskega sloga. Sicer pa uživam v lepih razgledih, dolgih večerih v dobri družbi in črnem humorju.
lačna, nasmejana, živahna
Anej Kokovnik
Sestavlja vsebine
Sem zdravnik in lahko rečem, da mi je 6 let študija na Medicinski fakulteti v Ljubljani dalo veliko teoretičnega in praktičnega znanja, hitro pa mi je postalo jasno, da te tudi vsa ta leta fakultete ne morejo pripraviti na vse možne scenarije, ki si jim lahko priča. S tem namenom sem dodatne izkušnje pridobival kot zdravnik na urgenci v Splošni nujni medicinski pomoči, kot spremljevalec na maturantskih izletih in izletih z upokojenci, spremljal sem otroke s posebnimi potrebami in se dodatno izobraževal na različnih oddelkih Kliničnega centra Ljubljana.
ambiciozen, pozoren, iskren
Maruša Štefin
Sestavlja vsebine
Kdo sem? Maruša. Mama, partnerka, slaba kuharica, povprečna zborovska pevka, odlična pozabljivka, občasna "skitnica", specializantka pediatrije na porodniškem odklopu, oboževalka burje, snega, hribov in sploh vsega, kar ima za skupni imenovalec mamo naravo. Študirala sem na Medicinski fakulteti v Ljubljani, vmes skočila na krajšo izmenjavo v Francijo in na humanitarno medicinsko odpravo v Zambijo, sedaj pa opravljam specializacijo iz pediatrije in upam, da bodo nekoč zime spet polne snega, jaz pa (vsaj) dobra pediatrinja. Ha!
raztresena, vedoželjna, nasmejana
Urška Šestan
Vodi podcast
Navdihujejo me zanimive zgodbe preprostih, a neustrašnih ljudji, ki te zgodbe živijo. Imam srečo, da kot novinarka informativne oddaje 24UR in voditeljica Vizite prav takšne zgodbe že skoraj desetletje vsak dan delim z gledalci. Vesela sem, ko lahko ljudem povem kaj novega, zanimivega, kaj kar jim bo koristilo v življenju. In če me vprašate, kaj najraje počnem, ko ne delam, se odgovor skriva v naravi, knjigah, živalih in meni ljubih ljudeh. In če me vprašate, kaj mi v življenju največ pomeni, sta na prvem mestu družina in zdravje.
neposredna, sočutna, trmasta
Oskar Šušteršič
Ustvarja posnetke
Na kratko sem vsestranska oseba. Moja primarna profesija je organizator v turizmu, čemur sem posvetil večji del svojega življenja. Zaradi svoje družabnosti in delavnosti sem različne izkušnje nabiral v Sloveniji in v tujini na večjih turističnih področjih. Najbolj pa užival ob vodenju mladih po Evropi. Na poti sem se navdušil nad fotografiranjem in snemanjem, kar me je pripeljalo do samoučenja različnih grafičnih in montažnih programov. Poleg različnih promocijskih videov, porok in dogodkov sem s prijatelji posnel in montiral tudi amaterski celovečerni film, ki se je predvajal tudi v naših kinih. Trenutno delam v medijski produkciji, kjer počnem tisto, v čemur najbolj uživam. V prejšnjem življenju sem bil verjetno medved, ker ne maram zime in vsako leto vedno samo čakam poletje.
družaben, delaven, avanturističen
Anže Baksa
Dizajnira portal
Že od malih nog sem raje imel list papirja in barvice kot žogo. Tako, da se v zdajšnjem poklicu nisem prav dolgo iskal. Vedno znova najdem izzive v kreativnih problemih, ki jih z veseljem rešujem.
kreativen, premišljen, zaspan
Sandi Mikuš
Razvija portal
Kot prvo sem velik oboževalec adrenalina, drugače sem pa magister računalništva in informatike. Sem strasten ljubitelj gora in alpinizma. V prostem času hodim v gore, se ukvarjam z dvoranskim plezanjem na stenah in balvanih, občasno grem tudi na kakšno ferrato.
kratek in jedrnat
Najboljši portal za mlade mamice
 
Strokovne vsebine
Enostaven dostop
Najboljša izkušnja
Varen nakup
 
 
 
 
© 2024 mali SVET
Vse pravice pridržane
 
 


 
 
Spletno trgovino sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj v okviru Vavčerja za digitalni marketing.