Facebook Pixel
Prijava
Prijava
logo

mali SVET - o nas

O nas
Projekt mali SVET je nastal s pomočjo sodelovanja strokovnjakov iz številnih področij. V ekipi smo zdravniki, babice, računalničarji, psihologi in novinarji, ki želimo mladim družinam omogočiti dostop informacij do zdravega razvoja otroka na razumljiv, moderen in enostaven način.

Zdi se nam ključno, da imajo vse mlade družine dostop do strokovnih informacij na enem mestu. V današnjem času poplave informacij zato oblikujemo programe, kjer vam pomagamo, svetujemo, vas učimo in vodimo skozi najlepše obdobje.

Vemo, kako hitro se stopnjuje tempo življenja in kako pogosto nam zmanjka časa. Naši programi so oblikovani tako, da jih lahko uporabljate večkrat na dan po pet minut ali pa si vzamete eno uro časa in v miru pregledate vsebine. S pomočjo platforme mali SVET imate možnost učenja in podpore za ključna področja mlade družine, ki pa si jih lahko razdelite po svojih zmožnostih, omejitvah in željah.

Najboljše pa je, da vam mali SVET omogoča preživljanje časa z vašimi najmlajšimi in skrbi za varnost in zdravje celotne mlade družine.mali SVET

Medela, inštitut za medicino in izobraževanje, Zaloška 51, 1000 Ljubljana

Matična številka: 8890722000, davčna številka: 48029246, Medela ni zavezanec za plačilo davka na dodano vrednost.
Najboljši portal za mlade mamice
 
Strokovne vsebine
Enostaven dostop
Najboljša izkušnja
Varen nakup
 
 
 
 
© 2024 mali SVET
Vse pravice pridržane
 
 


 
 
Spletno trgovino sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj v okviru Vavčerja za digitalni marketing.