Facebook Pixel
Prijava
Prijava
logo

mali SVET - pogosta vprasanja

Nakup in plačilo
Pri plačljivih programih je najprej potrebno v trgovini izbrati program, ki ga želiš.
Vse plačljive programe lahko plačaš s kreditnimi karticami, ki jih podpira Stripe. Določene programe lahko kupiš tudi z direktnim bančnim nakazilom na TRR.
Da, sprejemamo kreditne in debetne kartice, ki jih podpira Stripe.
Naročnino lahko prekineš tako, da nam na e-mail naslov: info@malisvet.si pošlješ sporočilo v katerem nam sporočiš kateri program želiš prekiniti in kakšen je tvoj e-mail naslov, s katerim si vpisana na naši platformi.
Pri prekinitvi naročnine potrebujemo podatke o naročniku, zaradi zagotavljanja varnosti in preprečitve zlorabe uporabniškega računa.
Mali KORAKI
Seveda. Potem, ko vpišeš podatke o rojstvu svojega otroka, bo platforma sama izračunala, koliko je otrok star v času nakupa (recimo 1 leto) in vsebina na tvojem profilu bo prilagojena njegovi starosti in času od poroda mamice.
Da. MAMI MIGA vedno ponuja različne intenzivnosti, poleg tega je za vse ženske po porodu zelo pomembna postopnost v zviševanju intenzivnosti gibanja. Vaje so tehnično zelo enostavne in varne. Vse to je zajeto v programu in zato se ga lahko lotijo tudi ženske, ki prej nikoli niso bile aktivne.
Da. Tudi za njih velja postopno zviševanje telesne dejavnosti po porodu. Ker so bile prej zelo aktivne, bodo lahko hitreje prešle v večje intenzivnosti v več kot 100 vadbah, ki so na voljo v MAMI MIGA.
Mejniki so napisani tako, da so omenjeni takrat, ko se lahko pojavijo prvič. To nikakor ne pomeni, da če se nek mejnik pojavi pri tvojem otroku malo kasneje, kot je prvič omenjen v zapisu, da je z njim kaj narobe. Razvojni mejniki se nikoli ne pojavijo točno v določenem času, vendar v nekem časovnem razponu. Če sumiš, da se vendarle kateri razvojni mejnik pri otroku pojavi prepozno, ti svetujemo, da se obrneš na izbranega pediatra.
Seveda. Prijavi se na naše novice, poslušaj mali PODCAST ali preglej malo PRVO POMOČ. Predlagaj teme na malem PODCASTU in postavljaj nam vprašanja, ki jih na malem PODCASTU odgovarjamo s strokovnjaki. Lahko si kupiš tudi bon, ki ga unovčiš prvi dan po rojstvu otroka. Že v porodnišnici je mladim mamicam velikokrat dolgčas, preden lahko odrinejo domov z novorojenčkom. To je idealna priložnost, da že prebiraš, kaj te čaka in kako se najlažje spopadeš z novimi izzivi!
Mala PRVA POMOČ
Mala PRVA POMOČ ob nakupu ti je na voljo celo življenje! S PDF priročniki si lahko pomagaš, saj so v njih povzete vse vsebine, ki jih lahko sicer preglejuješ v video datotekah na spletni strani. Shrani PDF priročnike s portala in do njih lahko dostopaš kadarkoli. Do video vsebin pa lahko dostopaš mesec dni, kar je več kot dovolj, da spoznaš vse, kar je potrebno ob nudenju prve pomoči otrokom, takrat ko je to najbolj potrebno.
Mali PODCAST
Če teme še nismo obravnavali, je najlažje, da nam pišeš. Veseli smo predlogov in naša naloga je, da najdemo strokovjaka, ki bo na najpogostejša vprašanja odgovoril! Se poslušamo!
Najboljši portal za mlade mamice
 
Strokovne vsebine
Enostaven dostop
Najboljša izkušnja
Varen nakup
 
 
 
 
© 2020 mali SVET
Vse pravice pridržane
 
 


 
 
Spletno trgovino sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj v okviru Vavčerja za digitalni marketing.